Geçmişten Fısıltılar / Still Small Voices


                  Yapım : 2007 /Kanada
                  Tür : Gizem,Gerilim,Dram
                  Süre : 86 Dakika
               
                  Oyuncular : Catherine Bell,Mark Humphrey,Mimi Kuzyk,Barbara Gordon,Colleen Williams
                 Senaryo : Jolene Rice
                 Yönetmen : Mario Azzopardi


      Konu

         Michael Summer 911 operatörü olarak çalışmaktadır.Bir gün 30 yıl önce öldürülmüş bir çocuktan gizemli bir ihbar telefonu alır.Olayı çözmek için hemen harakete geçer....




           Maltalı korku yönetmeni Mario Azzopardi'den orta şekerli gizem,gerilim filmi.Geçmişten Fısıldılar..

          Filmimiz 2006/Kanada yapımı.Mario Azzopardi'nin The Time Shifters filminde de başrol oynayan Catherine Bell başrolde.Öncelikle konusu oldukça orjinal ve gayet başarılı.Son yıllarda özellikle korku sinemasında böyle başarılı senaryolar göremiyoruz.911 operatörünün 30 yıl önce ölmüş bir çocuktan aldığı ihbar ve ihbarın peşini bırakmayan bir kadın.

       Filmin süresi oldukça ideal.Gerilim az fakat film boyunca dram ve gizemin yoğunluğu izleyiciyi sonuna kadar koltuğuna çiviliyor.Gerilim ve korku'dan ziyade gizem filmlerini seviyorsanız bu film tam sizlik.Ufak tefek pürüzlerde her filmde olduğu gibi çıkmıyor değil ama biz eleştirimizi film ile doğru orantılı yapalım.Bütçesi,oyuncuları ve yönetmenlerini baz alarak tabi.


    Dediğim gibi konusu oldukça güzel,gizem yönü ağır bir film.Kurgusu biraz daha sürükleyici,güzel olsaydı filmi daha üst sıralarda görebilirdik.Hani bazı filmlerde birşeyler eksik olur ya bu da o filmlerden.Bunu da yönetmen ile doğru orantılı olduğunu düşünüyorum.Catherine Bell'in performansı filmde göze çarpan en büyük etken.O olmasaydı neler olur bilinmezdi.


    Soğuk kış akşamlarında kahvenizi alıp,üstünüze battaniyenizi alıp izleyeceğiniz filmlerden.Ben yapım yılı,bütçesi ve yönetmenlerine göre değerlendirirsem başarılı bir film diyebilirim.Sizde bu kriterleri değerlendirerek puanınızı verin derim...





       İYİ SEYİRLER....












       





















       

























Geçmişten Fısıltılar / Still Small Voices Geçmişten Fısıltılar / Still Small Voices Reviewed by asa on 09:15 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.