The Edge /İhanet



             Künye

             Vizyon Tarihi 29 Mayıs 1998
             Yapım  1997-ABD
             Tür  Macera,Gerilim,Dram
             Süre  117 Dakika


            Müzik  Jerry Goldsmith
            Senaryo  David Mamet
            Yönetmen Lee Tamahori
            Oyuncular Anthony Hopkins,Alec Baldwin,Elle Macpherson,Harold Perrineau



          Konu

             Entellektüel milyarder Charles Morse (Anthony Hopkins) yanına genç ve güzel karısı Mickey,profesyonel bir fotoğrafçı ve onun asistanını da alarak Kuzey Amerika'ya doğru ufak çaplı bir yolculuğa çıkarlar.Bir kuş vakası ile arızalanan uçak düşer Charles ve diğer 2 fotoğrafçı kurtulur.Alaskanın vahşi doğasında yapa yalnız kalırlar.Hayatta kalmaları için birbirlerine muhtaçlardır.





          Tavsiye

         Sıkılmadan,keyifle,heyecanla ve sonuna kadar merak istiyorsanız doğru adrestesiniz.Film boyunca ne olacak sorusu sizleri koltuğunuza çivileyecek.Hayatta kalmanın ve dostluğun önemini muhteşem doğa manzaraları ile izleyeceksiniz.

       İhanet,90'lı yılların pek bilinmeyen bir filmdir.Tozlu raflardan sizlere sunuyorum desem yalan olmaz.Uçak kazası ve sonrasında hayatta kalma mücadelesi karşınızda olacak.Hayatta kalma mücadelesinin harika bir anlatımının yanında verdiği mesajlar ve anlatım şekli filmimizi çok değerli kılıyor.Doğa ile iç içe ve soluksuz bir anlatım söz konusu.Hayatta kalma mücadelesi çok ama çok iyi işlenmiş.

     Filmin süresi,oyunculuklar üst düzey.Anthony Hopkins soğukkanlı ve ağır bir karakter ile karşımızda.Alec Baldwin'in de harika performansı ile film daha da güzel olmuştur.Başarılı gerilim ve macera filmi.Doğa ve macera temalı filmleri sevenler içinde kaçırılmayacak bir fırsat.



    90'lı yılların bu güzel filmini,hayatta kalma macerasını,eşsiz doğa manzarısı ile izlemek isteyenler bu filmi kesinlikle kaçırmasın........








   İYİ SEYİRLER...



The Edge /İhanet The Edge /İhanet Reviewed by asa on 09:46 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.