Breakdown / Tuzak


 
      Çıkış Tarihi : 26 Eylül 1997
      Yapım : 1997 / ABD
      Tür : Aksiyon,Suç,Dram,Macera
      Süre : 93 Dakika
     
      Bütçe : 36 Milyon Dolar
      Hasılat : 51 Milyon Dolar

      Oyuncular : Kurt Russell,Kathleen Quinlann,Jack Mcgee,Thomas Kopache,Jack Noseworthy,J.T Walsh
      Senaryo : Jonathan Mostow,Sam Montgomery
      Yapımcı: Dino De Laurentiis,Martha De Laurentiis
      Müzik : Basil Poledouris
      Yönetmen : Jonathan Mostow


     Jeff ( Kurt Russell ) ve karısı Amy ( Kathleen Quinlaan) Bostan'dan San Diego'ya doğru yola çıkarlar.Çift San Diego'ya yeni bir başlangıç için taşınmak için giderler.Güneybatıda çölün ortasında arabaları bozulur.Çift umutsuzca yardım beklerler.Şans eseri yoldan bir tır geçer.Dakikalar geçmeye başlar çift birbirinden uzaklaşır.Esrarengiz olaylar serisi başlamıştır...





        90'lı yılların tozlu raflarından çekip çıkarttığımız harika bir film.Her dakikası macera dolu bir Kurt Rusell filmi.

      Macera,aksiyon,yol temalı,harika çöl manzaralı Amerikan filmlerini seviyorsanız doğru yerdesiniz.Çocukluğumun filmidir Tuzak.Her televizyona çıktığında kaçırmadan ve aynı heyecanla izlerdim.Benim için yeri ayrıdır.O yüzden yeni açtığımız 90'lar köşesinin ilk sırasına koydum.


   Filmimiz 97 yapımı.Terminatör 3,U-571 gibi benim de favorilerim arasında olan filmlerin yönetmeni Jonathan Mostow yönetmen.Başrolde Kurt Russell var.Film 88 dakika.Tema;yol boyunca sorunsuz ilerleyen çiftin başına gelenler.Seyircide merak uyandıran bir film.Filmi açtığınızda sonuna kadar sizi kendine bağlıyor.Her anı heyecan ve aksiyon dolu.





        Baştan sona kadar akıcı bir senaryo karşınızda.Aksiyon sahneleri,araba sahneleri oldukça gerçekçi.İzleyiciyi iyiden iyiye geren bir yapım.Kurt Russell'in oyunculuğu ile devleştiği,seyir zevki yüksek bir film.Süresi oldukça ideal.Müzikleri filmin her sahnesinde yerinde ve güzel.Benim izlediğim en iyi aksiyon filmlerinden.


   Oyunculuklar,kamera açıları,aksiyon sahneleri dört dörtlük.Senaryo akıcı ve sürükleyici.Her sahnesi merak uyandırıcı.90'ların en güzel aksiyon,macera filmlerinden.


    Süprizlerle dolu filmi kaçırmayın...


  İYİ SEYİRLER..

Breakdown / Tuzak Breakdown / Tuzak Reviewed by asa on 07:33 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.